1. huhtikuuta 2015

Neulekahvila toisessa pöydässä.

Me neulotaan yleensä tiistaisin Kotkassa Sutelan Prisman Pressossa, mutta viime tiistaina käytiin nauraa rätkättämässä muissa "maisemissa".
Oltiin nimeltään saatu kutsu Jumalniemessä sijaitsevaan Iskun liikkeeseen Keittiömaailman liikkeeseen, joka on iskun kanssa samoissa tiloissa.
Instragamissa minua seuraavat saattoivatkin tästä ehkä jotain kutinaa saadakkin.

Olin todella iloinen että pääsin tähän neulepiiriin mukaan, viime viikkoina on piirit jääneet vähemmälle töiden sekä kyydityksen takia. Tuonne olisi kyllä bussilla löytänytkin omineen, jos sellainen tilanne olisi ollut.

(Kävimpas samalla reissulla ostamassa tilaamassa Askosta mökille sänkyyn uudet sälepohjat!)


Koko kööriä paikalle odottaessa kaiveltiin kutimia esiin, juoruttiin ja arvosteltiin Novitan uutta lehteä. 


Ennen ja jälkeen, sekä ehkä vähän välissäkin, kävin Keittiömaailman puolella ihailemassa mallikeittiöitä. Siellä oli niitä useampi kappale, mutta tämä valkoinen ihanuus vei allekirjoittaneen sydämen kyllä totisesti. Monesti ihailen jenkkien keittiöitä, jotain samaa tästä malliversiosta löysinkin. 
Enään puuttuu vain talo ja rahat. Ei muuttaisi tuosta mitään! Paitsi ehkä tuon uunin voisi nostaa lattialta ylös :)


Meille kerrottiin Keittiömaailmasta, keittiöistä jne. Saatiin paakelssia ja kuumaa juomaa sen seuraksi. Itsestä oli mukava nähdä, että yhdessä mallikeittiössä oli mahdollisuus tehdäkkin konehärpäkkeellä meille kahvit! Eikä sitä sieltä huomannut.


Toiset neuloin ja toiset keskittyi syömiseen.

Minusta oli mukava nähdä muruja pitkästä aikaa, moni meistä kehuikin miten mukavaa oli vaihtaa vähän paikkaa missä neuloa. Ei ollut kiljuvia kakaroita tai kahvilan penkkejä päivät pitkät pällisteleviä miesolentoja. Saataisiin kuulemma tulla toistekkin - itse lähtisin oikein mielelläni!

Uhkasin mukana ollutta Kuppikissaa, että laitan hänen kasvojen päälle Pedobearin sensuuriksi. Säästän kuitenkin tämän huvin toiseen kertaan ja päätin räiskiä kaikkien kasvoille vaan vähän väriä.

Kuppiksen lisäksi mukana oli Pagisen mitä pagisen blogista tuttu Kosotäti, jolle annoin samalla ystävänpäivän Blogiystävän ilahdutuksen. Äänestä päätellen taisi tykätä :)

2 kommenttia :

  1. Niin, itseasiassa Keittiömaailman Jaana meidät kutsui, ei Isku :) mutta mukavaa oli ! Kiitos seurasta!

    VastaaPoista
  2. Mukavaa oli, ja kiitos vielä kerran hauskasta lahjasta, esittelen sen pääsiäisen jälkeen,
    Oikein iloista pääsiäistä siulle, :)

    VastaaPoista