15. toukokuuta 2015

Kyllä ne lapaset oppii.


Aivot valuu leuasta pihalle ja hienot kiharatkin tuuli vei.

Lankana Novitan 7 veljestä
Puikot 3½ mm
Lankaa kului 68g

Lapaset alkavat hiljalleen tuntumaan jo varsin kivuttomilta neuloa. Vielä voisi hienosäätää peukalon lisäyksiä, luulen kuitenkin että nekin siistiytyvät ajan kanssa kunhan neulon lapasia enemmän. Tekemällä oppii, niin se neuloessakin käsityökin parantuu mitä enemmän tekee. 
Kadehdinkin niitä tapauksia, mitkä jakaa täysin sileitä kirjoneuletöitä ja kertoo niiden olevan heidän ekojansa. Itsellä tuppaa vieläkin olemaan ties mitäkin harakanvarpaita, pelkkää resoriakin neuloessa - vaikka onhan tuo kuuleman mukaan käsiala parantunut vuosien myötä. Kirjoneuleessa on tietysti vielä parantamisen varaa, sen tiedän ilman ulkopuolisenkin sanomista.

4 kommenttia :

 1. Miten muikea postaus :)
  Tumput on mallikkaat ja herkullisen väriset!

  VastaaPoista
 2. Nuo uudet komiat lapasetko saa tuikkimaan vaiko kevät :)

  VastaaPoista
 3. Nätit lapaset. Mullakin meinaa peukalon kanssa olla edelleen ongelmia, ei meinaa koskaan tulla siisti ja reiätön. Mutta eikun harjoitusta lisää, niin eiköhän se joskus oo jo eka kerralla mieleinen :) Ja samaa ongelmaa minullakin kirjoneuleen kanssa. Mutta onhan tässä vielä aikaa opetella :)

  VastaaPoista
 4. - Täällä kanssa aivojen rippeet valuu mistä milloinkin ulos, mutta jahka mie vähemmälläkin pärjään :). On päheet tumput! Talvea odotellessa.

  VastaaPoista