8. toukokuuta 2015

Näppituntumallinen postia.

Tiesittekö että tästä Kapteenilla on myös facebookissa oma sivu? Kyllä, tästä kohtaa kun klikkasit niin pääsit sivulle. Siellä kun tykkää niin, näkee blogisuosituksiani ja muuta ylimääräistä hölinää, mitkä eivät pääse tänne blogin puolelle.

Huhtikuun alussa kehaisin Näppituntuma-blogin tekemisiä pussukoita, mitä hänen blogissansa on muutamaan kertaan näkynyt. Sillai julkisesti päälle 120 seuraajan nähden Kapteenin fb-sivuilla. Näppituntuman Amria tästä ilostui ja kertoi lähettävänsä minulle pussukan. Jos rehellisiä ollaan niin en kyllä kehaissut siinä mielessä töitä, että tahtoisin sellaisen - nuo pussukat ovat kertakaikkisesti vain ihania ja niin taidokkaita! Tässä iso tyttö ihan heltyi ja miltein herkistyi, kun postia sain.

Paketista löytyi tällainen isompi pussukka, joka sopii toilettilaukuksi tai niinkuin itsellä - puuhapussukaksi. Puuhapussukka? Käsitöitä harrastavan tykötarpeet kulkee siinä hyvin mukana. Silmukkamerkit, mittanauha, virkkuukoukku, palmikkopuikko jne.
Toilettipussiksi tätä ihanuutta en ota, sen virkaan olen suunnitellut tekeväni jotakin aivan erilaista.

Mukana oli myös pieni littana pussukka, jota toimittaa itsellä tällä hetkellä käsilaukussa kännykkäpussin virkaa (ja mahtuuhan sinne pari ponnaria, laturi ja työpäivän ajaksi sormus).
Toisesta pussukasta löytyi myös muutama Amrian itse tekemänä silmukkamerkki. Arvatkaa saanko niistä pienokaista mitenkään hyviä kuvia? No en, mutta kuten arvata saattaa nehän oli aivan ihastuttavia. Odottavat vielä jotakin sellaista isoa työtä mihin ne voin ottaa käyttöön, Jos ette ole käyneet Näppituntumassa niin kannattaa mennä ja seurata, aivan ihastuttavia töitä sieltä löytyy.

Kiitos kovasti sinulle Amria näistä pussukoista, olet kyllä kätevä käsistäsi mitä olen näitä pussukoita syynäillyt ja mitä blogissa olen nähnyt. :)
Vielä jaksan ihmetellä miten tällaisia ihania ihmisiä riittää ♥3 kommenttia :

  1. Jopa saitkin upeat pussukat, aivan mahtavat.

    VastaaPoista
  2. Todella suloisia pussukoita, tuollainen kelpaisi itsellenikin meikkipussiksi! Ja erittäin mukava teko Amrialta! :)

    VastaaPoista
  3. Ole hyvä! On kiva ilahduttaa :)

    VastaaPoista