6. toukokuuta 2015

Pieneen viluun.


Lankana Drops Fabel (903)
Puikot 2 ½mm 
Lankaa kului 54g

Pitkään olen pohtinut (varmaan tämän koko kuukauden kun vietin hiljaista eloa internetistä) niinkin tärkeätä asiata, että mitäs jos varpailla on vain vähänä kylmä? Tietysti voisi vetäistä puuvillaiset sukat jalkaan, mutta entäs jos ne on liian vähän ja paksummat sukat liikaa?
Sitähän tarvii ohuet terukkaat siis!

Olen kuullut näistä tapauksista (kaveripiiristäkin löytyy), mitkä vetää kesät ja talvet terukkaissa. Itsellä talvellakin tulee joskus jo muutaman hetken 7veikkasukkien jälkeen varpaat tuskaisen kuumiksi, mutta silti tekisi pitää jotain muuta kuin ihoa hiveleviä puuvillasukkia.
Kesälläkin tai sen korvilla, voi mökilläkin varpaat kaivata vähän lämmikettä nurkissa vinkuvan kylmyyden vuoksi. Kylmiin kevätpäiviin pitäisikin tehdä huopuvasta langasta jotkut tossukat, kun ei tuo Lankahelvetin Hennakaan huolinut tilausta vastaan - niisk.

Nämä Fabelista tehdyt nilkkasukat tulevat varmuudella omaan käyttöön. Ohjetta näihin ei käyttänyt, jostakin Dropsin ohjeista otin silmukkamäärän nilkkaan. Jalkapöydän päälle Junasukista tuttua makkaraa tuomaan vähän erilaisuutta.

4 kommenttia :

 1. Sievät sukat, nuo jalassa voi vaikka juhannusta viettää :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lankaa ja erittäin kauniit sukkaset!

  VastaaPoista
 3. Ihan samaa todennut, että ne ohuemmatkin pitäin itseltä löytyä. Vielä ne ovat kauniilla kerällä kuitenkin :)
  Tosi kivat kevät/kesäsukat itsellesi teitkin!

  VastaaPoista