11. toukokuuta 2015

Viinimarjaa varpaissa.


Lankana Novitan Jussi
Puikot 3 ½mm 
Lankaa kului 70g

Uhosin tuossa varmaan kuukausi takoperin henkilökohtaisessa profiilissani Facebookissa, etten tee kenellekään lahjaksi enään villasukkia. Tämä voi pitää paikkansa, kunhan opin tekemään jonkun kivan patalapun.

Eräs nettiystäväni vuosien takaa siihen jotain nasevaa napautti, josta lähtikin keskustelu että tekisin hänelle villasukat. Nilkkasukat, sehän oli heti kättelyssä selvä ja vissiin yksi ilta sitä tuumattiin mikähän ne väri voisi olla. Tähän viininmarjanpunaiseen väriin päädyttiin ja hujauksessa nämä sukat syntyivätkin.

Vielä odottavat kotosalla lähetystä, pitää selvittää minkä on edullisin mahdollinen, nytkun toi hitsin Posti on poistanut maksikirjeen. (Ja sitten käytetään sitä valuuttaa siihen turhaakin turhaan Postinen lärpäkkeeseen. Kyllä meille ainakin mainokset löytää yhtä hyvin oli ne sen välissä vai ei!)

2 kommenttia :

  1. Halvin tapa lähettää sukkia on varmaankin se, että laittaa ne menemään kirjeenä, yksi sukka per kirje :)

    VastaaPoista
  2. Aivan samaa mieltä siitä Postinen-lärpäkkeestä. En ymmärrä mikä sen idea on ja meille sellainen tulee keskimäärin kolme kertaa viikossa ja loput mainokset tulee irrallaan aivan niin kuin ennenkin.

    Mutta jos palaan itse aiheeseen, niin kauniin väriset sukat :)

    VastaaPoista