31. joulukuuta 2015

Viimeiset tunnit 2015

Kuten olen jokaisena vuonna varmaan kirjoittanut jonnekin jotakin mitä seuraavana vuonna lupaan tehdä, kokeilla ja yrittää.
Okei, tälle vuodelle asia meni jotenkin
"Entäs mitäs uutta alkaneelle vuodelle aion opetella?
En mitään.
Ainakaan lupaa."

Mutta ensi vuonna lupaan opetella tai kokeilla!
- Osallistua tavalla tai toisella johonkin tempaukseen
- Neuloa/virkata pipo
- Yötyöhön hartioille lämmitin puuttuu vielä vuodenkin jälkeen
- Löytää sen täydellisen neuletakin ohjeen
- Vähemmän Novitaa, enemmän kaikkea muuta
- Löytää mökin saunan ikkunaan joku virkatun verhon ohje.
- Aloita vihdoin se Dreambird-huivi

Ehkä noilla pääsee alkuun. 

Tulevana vuonna ollaan myös suunniteltu, että mennään neuleporukan kanssa jälleen Pagisen mitä pagisen blogin pitäjän kosotätin luokse värjäilemään lankoja. Meillä oli tänä vuonna kolme kertaa, mutta luulen (ja toivon!) että niitä on ensi vuonna paljon enemmän! Tarkoitus vissiin olisi, että nyt alkuvuodesta käytäisiin läpi minä ajankohtana ruvetaan keräämään mitäkin ja milloin värjäillään.
Nyt talven rojektina onkin sipulinkuorien keräys.

Olen menneen vuoden tehnyt ilman sen suurempia lomia (toukokuussa 4pvä, joulukuussa 7pvä) 3vuorotyötä ja iloksenne voin ilmoittaa, että kävin aamulla kirjoittamassa 4kk jatkot vielä! Todennäköisesti tämä tarkoittaa sitä, että voia olla vähän hiljaisuutta täälläkin suunnassa mutta yritän parantaa tapani!

Menneenä vuonna olen myös ahkerasti pelannut videopelejä, sekä striimaillut itse niitä muiden nähtäväksi nettiin. Videopeleistä ja striimien tuomista uusista tuttavista en tule tulevana vuonna luopumaan vaan aion rakentaa ystävyyttä heiden kanssaan lisää. Striimauksen voin viedä uusiin ulottuvuuksiin tulevaisuudessa, jos näin on niin tulen siitä teille kertomaan. :)

Minut löytää vieläkin Instagramissa nimimerkin kapteenilla takaanta, tuossa oikealla on linkki suoraan. Myös twitterissä olen, mutta tuon olen oikeastaan pyhittänyt pelaamiselle - ehkä sinnekin joskus voi jotain muutakin eksyä.
Instagramissa olen pitänyt vuoden aikana eloa, vaikka täällä blogin puolella onkin ollut hiljaista. On ollut todella sydäntä lämmittävää, että siellä on ihmiset muistaneet vaikka täällä on ollut kovinkin hiljaista. Kiitos teille siitä. ♥

Ensi vuonna lähden lankalaihikseen mukaan, ei kyllä noita miljoonia kiloja tekisi mieli punnita mutta tulen kyllä kirjoittamaan paremmin ylös miinukset ja jakamaan ne täällä taas uuden lankalaihiksen merkeissä. Onhan miulla about. kilomäärä tiedossa, mutta ei huvita noita kaikkia pieniä palleroita ruveta pienellä vaa'alla punnitsemaan. :)

Kiitos kuluneesta vuodesta ja nähdään taas 2016 ♥


1 kommentti :

  1. Oikein mukavaa,ja onnekasta uutta vuotta vielä täälläkin.
    Miekin lupaan että värjäämme paljon useammin yhdessä kuin viime vuonna.

    VastaaPoista