25. tammikuuta 2016

2016 ekat lahjoitukset.

Oisko aika startata tämä vuosi myös neulomuksilla? Tästä se lähtee! :)

Milläs muullakaan sen vuoden aloittaisi, kuin villasukilla? No näistäkin tuli vähän tällaiset värioksennukset, mutta luulenpa että varmasti vuoden lopussa olevassa Kodittomien Yö-tapahtumassa ei väreillä kauheasti ole väliä kunhan varpaat saadaan lämpimiksi. 

Näissä nuo raidat ovat jämälankoja, vihreä ja violetti puolestaan ihan kokonaisia keriä. Jussit kun ovat 50grammaa seiskaveikkoja ja oon muutenkin huono arvioimaan miten pitkälle keristä riittää  Joojoo jos tekisi kaksi samalla kertaa jaadajaa. 

Raidat taisivat olla viime vuodella aika pop, varsinkin räsymattosukat. Itseähän väsäilin niitä jo ennenkuin niistä tuli hitti, jatkan myös tämän vuoden puolella. Niinkuin raitoihinkaan ei koskaan voi vaan kyllästyä, eihän? :)

Mitäs kivaa te meinasitte tämän vuoden puolella kokeilla neulomisissa tai käsitöissä muutenkin?Lankana  Novita  7 veljestä ja Jussi
Puikot 3½mm 
Lankaa kului 156g

Mie kyllä tykkään noista Jussi langoista tosi paljon. Oikeastaan koskaan tiedä mitä saa, kun ovat Nalle ja 7veikka lankojen jämiä. :)

Ja hei, jos nuo vesileimaset on vähän hassusti näissä ensimmäisten postauksien kuvissa niin syyttelen meitten uutta Photosöppiä mitä en osaa tällai ilman tukiopetusta vielä käyttää. Jos vaikka tässä kevään mittaan herra J voisi hieman opastaa asian kanssa.

3 kommenttia :

  1. Iloset sukat oot tehny. Olen eka kertaa sun blosissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista